nederlandse ondernemersvereniging afbouwbedrijven

 

VCA - Veiligheids checklist Aannemers

Stucadoorswerk Villa Noordwijk

stucadoor airless villa noordwijkBinnenkort beginnen we weer aan een mooie nieuwe opdracht bij deze villa in Noordwijk.
We gaan hier het stucadoorswerk doen waaronder het airlessen (een latex laag) aanbrengen.

Lijsten en ornamenten

lijsten-en-ornamentenKooflijsten perklijsten en ornamenten zijn een zeer geschikte afwerking voor plafonds , geeft een zeer mooie afwerking met een klassieke uitstraling tevens zorgt een kooflijst ervoor door dat deze in een hoek van wand en plafond word aangebracht ,scheurvorming in de inwendige hoek word hiermee verborgen.

Lees meer: Lijsten en ornamenten

Sausen

Sauzen - voor wanden en plafondsSausen is het afwerken van vers gestucadoorde of bestaande ondergronden bv spachtelpoets of buitengevels ,deze worden voorzien van een verflaag eventueel op kleur naar keuze van de klant hierbij kunt u gebruik maken van een kleuren waaier , hieruit heef u een keuze van zo een 1000 kleuren.

Lees meer: Sausen

Sierpleisters

barok-sierpleisterSierpleisters is vorm van wandafwerking, zoals bijvoorbeeld spachtelpoets of barrokpleister. Dit zijn de meest voorkomende soorten. Door verschillende korreldiktes kan men de gewenste afwerking realiseren tevens is het mogelijk om verschillende kleuren toe te voegen. Voorbeelden van kleuren (waaiers) kunnen we u snel leveren zodat u gemakkelijk de voor u ideale kleur thuis kunt uitzoeken.

Lees meer: Sierpleisters 

Schuurwerk

stucadoor - schuurwerkSchuurwerk is een speciale afwerken, in het gips zit zilversand verwerkt doormiddel van het nat maken waarneer de gipslaag bijna hard is krijg men slagen te zien soort van waaiers dit kan men aan brengen in een wildverband of in lijn . Schuurwerk is uitermate geschikt voor natte ruimtes zoals badkamers en wc vanwege de open structuur van het materiaal kan het vocht opnemen en uitstoten om voor een idiale vochtbalans in huis te zorgen.

Lees meer: Schuurwerk 

Buitengevels

buitengevels

Naast het binnenshuis stucadoren is er ook de mogelijkheid om uw huis aan de buitenkant te laten stucen. Er zijn meerder manieren om dit te doen. Het stucwerk kan al direct uitgesmeerd worden met een cementmortel. Om uw huis direct aan de buitenkant te isoleren zijn er verschillende methodes en verschillende isolatie materialen beschikbaar.

Lees meer: Buitengevels

Spackspuiten

Airless spuitenSpackspuiten is populair! Spackspuiten kan op zowel wanden als plafonds. Bij nieuwe woningen en bedrijfspanden is spackspuiten eenveel gebruikte plafondafwerking.

Met spackspuiten is er veel keuze in de gebruikte korrel strukturen en kleuren.

Lees meer: Spackspuiten

Vochtproblemen

Laat vochtproblemen verhelpen door een stucadoorSinds kort is het ook mogelijk om bij ons uw kelder of schuur te laten behandelen tegen vocht problemen. Vaak ligt de oorzaak buiten maar we kunnen er wel voor zorgen dat we van binnen ook hier wat tegen kunnen doen. Het verwijderen van oude stuclagen tot op de gemetselde stenen of betonnen wanden en daarna met een speciale cement soort de ondergrond meerdere malen behandelen en voorzien van een nieuwe afwerklaag. De klant kan zelf aangeven of dit glad gepleisterd of betegelt moet worden.

Lees meer: Vochtproblemen

Airless spuiten

airless-spuiten-plafondDoor middel van airless spuiten kun je gladde, egale en strakke wanden en plafonds krijgen. het Airless spuiten gaat ook sneller. Een ondergrond van glad stucwerk is ideaal om te spuiten.

Lees meer: Airless spuiten