nederlandse ondernemersvereniging afbouwbedrijven

 

VCA - Veiligheids checklist Aannemers

Prachtig werk en je service (2013)

Erg tevreden zijn we over het werk dat Rutger van Gerven heeft geleverd voor onze nieuwe keuken. Ik had een paar bedrijven gevraagd een offerte te maken en Rutger kwam daar het best uit in de zin van goede prijs en duidelijke offerte. Geen extra bedragen achteraf!


Daarnaast was het stucwerk en het sauswerk zeer netjes en alles werd keurig achtergelaten na de klus. We kregen meerdere malen complimenten over het strakke stucwerk. Dat wordt bijna nooit meer zo gedaan werd er gezegd, zelfs door de monteur van de keuken, die toch heel wat keukens ziet.
 
Ik vind het heel fijn als mensen hun woord houden en we kunnen Rutger zeer aanbevelen! En dat terwijl ik toch best kritisch ben.
Rutger, bedankt voor je prachtige werk en je service!
 
Lenie Kamstra uit Hillegom

Bedankt voor de service (augustus 2013)

Wij willen je graag bedanken voor het prachtige werk dat je geleverd hebt tijdens onze vakantie. Het plafond en de muren zien er super strak uit. Het was een leuk thuiskomen na onze heerlijke vakantie! 

Bedankt voor alles en de goede service!

Fam. van der Poel  - Voorhout

Uitstekend werk Lisse (februari 2013)

Ik wilde even zeggen dat ik erg tevreden ben over het werk wat geleverd is en de service is uitstekend bij stucadoorsbedrijf van Gerven. De volgende klus zal ik zeker weer bij dhr van Gerven onder brengen.

Dhr. De Waard

Verbouwing woonkamer Voorhout (2012)

Na de sloop van onze openhaard/schouw was onze woonkamer wel aan een opknapbeurt toe. Het plafond verkeerde in een slechte staat en het gat wat overbleef na verwijderen van het rookkanaal moest weer netjes dicht worden gemaakt. Dus op zoek naar een goede stukadoor. Kritisch als we zijn hebben we diverse offertes naast elkaar gelegd. Rutger was de eerste die langskwam en bleek uiteindelijk de beste oplossing. Hij heeft dan ook superstrak werk afgeleverd en we waren erg blij dat na de werkzaamheden de boel ook keurig netjes opgeruimd was. Na het stucwerk hebben we de wanden en het plafond in 1 kleur laten spuiten wat een mooi plaatje is geworden. We genieten nog steeds van onze strakke wandjes en diverse mensen hebben al geïnformeerd wie dat plafond zo strak heeft gekregen.

Aanbouw Sassenheim (2012)

Na het casco laten plaatsen van de aanbouw, waren we op zoek naar een stukadoor welke voor een goede prijs de wanden en plafonds wilden stuken. Aangezien we zelf de lat behoorlijk hoog leggen, kon dat niet de eerste of de beste zijn. We hebben Rutger gebeld, deze stond binnen no time op de stoep. Na het vakkundig opnemen van onze behoeften en de vierkante meters was binnen twee dagen de aanbieding in huis. We hebben Rutger direct opdracht gegeven om de werkzaamheden uit te voeren. Aangezien ik zelf de afbouw voor mijn rekening heb genomen, was een goede afstemming noodzakelijk. In het volste vertrouwen heeft Rutger de sleutel gekregen en heeft hij zijn vakwerk uit kunnen voeren . Het resultaat mag er zijn! De wanden zijn zo glad dat we deze direct konden sauzen. De plafonds en de lichtstraat zijn net zo glad en super strak gespoten. Rutger heeft voor een lange levensduur de garage afgewerkt met extra hard diamant gips, zodat de wanden tegen een stootje kunnen. Kortom: we zijn zeer tevreden over de netheid, flexibiliteit, professionaliteit en vakbekwaamheid van stucadoorsbedrijf van Gerven.

Rutger bedankt voor de service! Sebastiaan en Renate.

Verbouwing - Noordwijkerhout (september/oktober 2011)

Na het eerder opknappen van de 1e en 2e etage van onze woning, was het dit jaar de beurt aan de begane grond. Geen klein klusje want alles moest worden vernieuwd: keuken, vloerverwarming, elektra, plafonds en wanden. Mensen die mij kennen, weten dat ik veel waarde hecht aan goede kwaliteit doch niet tegen elke prijs. Voor het stucen van de wanden en de plafonds, het spuiten van de plafonds en het spachtelen van de wanden heb ik een beroep gedaan op Rutger omdat hij tegen redelijke prijzen prima werk levert (de etages heef hij eerder ook gedaan). Het resultaat mag er zijn: een mooi strak plafond voorzien van sierlijsten en mooie wanden in 2 verschillende kleuren. We gaan er nog jaren van genieten.

Rutger bedankt!

Renoveren - Bennebroek (Juli 2011)

In de wereld van de stukadoors zie je door de bomen het bos niet meer
Wie moet je daarvoor inhuren als je gaat renoveren? Dat was één van de vragen die we onszelf stelden bij de voorbereiding van de renovatie van de hele benedenverdieping, het trappenhuis en de badkamer van ons huis in Bennebroek. Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit, dus wie laat je het werk uitvoeren?

Ons probleem was snel opgelost Onze aannemer heeft de keus voor ons gemaakt. Ik werk maar met één stukadoor samen, zo vertelde hij ons,  en dat is Rutger van Gerven. Zo introduceerde hij Rutger bij ons, we hadden geen andere keus. En nu, terugkijkend op de renovatie van afgelopen zomer, zijn we heel erg tevreden over de adviezen van Rutger en het eindresultaat. De wanden zijn keurig recht gemaakt en gespachteld. Niet te grof, want dat vinden we niet mooi. De schoorsteen heeft een afwijkende kleur en materiaal gekregen, op advies van Rutger is deze voorzien van Frescolori in de tint grijs. Het is nu elke dag genieten van al dat moois in ons huis. 

Dankzij de aannemer en Rutger!

Aanbouw - Lisse (juni 2010)

We willen Rutger bedanken voor het werk dat hij bij ons geleverd heeft. We hebben een aanbouw geplaatst en om de lelijke plekken op de wanden en plafond weg te werken hebben we gekozen voor stucwerk. Via via zijn we bij Rutger terecht gekomen en hij heeft snel & goed werk geleverd. In krap 3 dagen heeft hij de gehele beneden verdieping, wanden en plafond, gestuct.
Nogmaals onze dank voor alles en als we nog eens wat hebben weten we je te vinden...
Groetjes,
Walter & Vicky

Lees meer: Aanbouw - Lisse (juni 2010)

Belgischpark - Scheveningen (2010)

Door Rutger is ons, in 1912 gebouwde, huis weer prachtig geworden. Op de begane grond zat het stucwerk los en in het plafond was er wat beschadigde sierwerk. Het ergste was in de kelder waar de wanden heel slecht eraan toe waren, met bladderende delen. In een kamer hadden we ook een ernstige probleem met vocht. Rutger ging heel professioneel aan de slag en binnen no-time waren voorkamer, achterkamer en de keuken weer al nieuw! Oftewel, beter dan van tevoren. In de kelder heeft hij de vochtige wand eerst behandeld met een waterafstotend laag en daarna alles perfect gestuucd. De kelder blinkt nu met gladde wanden, een strak plafond en waar er de vochtoptreding was, is er nu een lekkere droge kamer.

Voorhout (maart 2010)

Naar aanleiding van een lekkage zaten we met een flink gat in het plafond (dit gaat was gemaakt om de lekkage op te sporen) Dit gat moest worden gedicht en vervolgens moest het gehele plafond worden gestuct zodat de reperatie niet meer zichtbaar zou zijn. We zagen erg tegen de klus op, maar Rutger heeft de klus prima uitgevoerd. Onze dank daarvoor.

Hoefblad - Voorhout (september 2009)

"Na een goed gesprek en een duidelijke offerte hebben wij voor Rutger gekozen.Wij hadden zijn werk al eerder bij iemand gezien, dus de stap om met hem in zee te gaan was als vrij snel genomen. Rutger is een gezellige, hardwerkende, fluitende, zingende jongen die je met alle gemak je huis kan toevertrouwen! En het werk wat hij aflevert is snel, goed en netjes! Hij heeft bij ons het hele huis gestuukt en gesaust. De nazorg was super, wij kunnen met een tevreden gevoel terugkijken op een plezierige tijd! Wij kunnen hem ook met een gerust hart aan iedereen aanraden! John en Patries"

Lees meer: Hoefblad - Voorhout (september 2009)

Oranjelaan - Lisse (juni 2009)

"Ons jaren '50 huis, dat werkelijk een bouwval was, is nadat jij 65 zakken gips hebt "weggestuukt" echt prachtig geworden. De kooflijsten langs de plafonds die je ons adviseerde hebben de woonkamer echt "af" gemaakt. Wat ik verder zeer prettig vond is dat gemaakte afspraken werden nagekomen, je een heldere offerte verstrekte en dat de prijs/kwaliteit verhouding scherp te noemen is. Rutger bedankt! Wij kunnen een ieder die een vakman zoekt jou aanbevelen."

Lees meer: Oranjelaan - Lisse (juni 2009)

Contact

contact opnemen

 

bel me terug

NOA - nederlandse ondernemersvereniging afbouwbedrijven

 

Stucadoorsbedrijf van Gerven is aangesloten bij De Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA).

Algemene Voorwaarden NOA