nederlandse ondernemersvereniging afbouwbedrijven

 

VCA - Veiligheids checklist Aannemers

Stucadoorsbedrijf van Gerven - Lisse - Lisserbroek

Stucadoor Rutger van GervenMijn naam is Rutger van Gerven. Ondertussen ben ik al meer dan 10 jaar bezig in het mooie stucadoorsvak en diens facetten.

Na 8 jaar in loondienst te hebben gewerkt ben ik voor mij zelf begonnen als ZZP’er. Ik heb hier tot op de dag van vandaag  geen spijt van. Ondertussen bestaat  mijn bedrijf al 4 jaar en ben ik erg blij met wat wij tot nu toe bereikt hebben.

Om mij heen heb ik een aantal zeer ervaren stucadoors tot mijn beschikking zodat wij ook de wat grotere werken aan kunnen. Professionaliteit, vriendelijkheid, precisie en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Onze specialiteiten zijn buitengevels, sausklaar pleitserwerk, schuurwerk, sierpleisters, lijsten en ornamenten en ook het zo moderne airlessen hebben wij tot in de puntjes uitgewerkt zodat wij u als klant zijnde de beste kwaliteit en producten kunnen leveren.

 

Werkgebied

We werken in o.a. Lisse, lisserbroek, Leiden, Noordwijkerhout, Nieuw Vennep, Hillegom, Katwijk, Hillegom De Hoef, Hoofddorp, Sassenheim, Badhoevedorp, Haarlem, Aalsmeer.

Contact

contact opnemen

 

bel me terug